VIC DANA: Gledaju por…

Gledaju Cigo i Ciganka po*nić. Puši ga ona tamo, a Cigo se zagledao! Kaže on Ciganki:– Puši! Nemoj Cigo, molim te! – Puši, pi*ka ti materina!– Nemoj molim te, strah me!– Puši, ili ću ti sve kosti pol*miti, je*em ti mater!– Hajde Cigo, barem malo meda namaži na njega!Eh, da je med na njemu, sam bi ga pušio!Evo kao momak od 27 godina u Srbiji, da kažem nešto ovim likovima što stalno imaju neke jadne i patetične izgovore kako ih ni jedna devojka neće jer nemaju pare i to je uvek izgovor. Nikada nisam bio bogat, zarađujem za sebe pristojno, izgled mi je rekao bih malo iznad proseka i to je to. Bio sam u vezi sa veoma lepim i dobrim devojkama, od kojih su 2 foto modeli. I sve to je bilo pretežno zbog samopouzdanja i dobre komunikacije, a ne zato što sam ih vodio u luksuzne restorane i kupovao skupe poklone.

Momci problem je u tome što ste paćenici, što pošaljete 100 poruka pa čekate koja će da se upeca da bi vi nešto odvukli u krevet. Nijedna devojka neće pored sebe plačljivka koji stalno kuka kako ima neke probleme i kako ga nijedna neće a on ,,fin dečko, načitan”. Budite malo u realnom svetu, stisnite zube i učinite da se osećaju sigurno pored vas, a ne da moraju one vas da bejbisituju. Dakle nije problem do devojaka, vi što ih pljujete ste problem!Već dva meseca spavam u tržnom centru u jednoj prodavnici za prodaju kućnih i dvorišnih predmeta. Svaki dan pred kraj smene uđem u ormar pored kreveta u jednom izolovanom delu najviše 1h pred kraj smene i zatvaranje prodavnice.

Ormar se nikada ne otvara od strane kupaca ili radnika, a veoma je prostran što mi omogućava da se pomeram pa čak i ustanem u momentima. Prvih nedelju dana sam ostajao tu, a kasnije sam se odlučio da kada svi odu spavam na krevetu koji je odmah pored. Imao sam bojaznost od kamera ali se na kraju ispostavilo da ih niko ne proverava. Ujutru navijam alarm i vraćam se u ormar dok ne dođu kupci, u međuvremenu izlazim i pravim se da sam tek došao napuštam tržni centar sve do večeri, i tako u krug svaki dan…

Add Comment