RUKU SU JOJ PREKRILE TETOVAŽE, A NEKADA JE BILA MODEL! Vučićeva supruga je divna, a tek da vidite ŠAPIĆEVU LEPOTICU

Lider SPAS- a i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić je na parlamentarnim izborima koji su se održali juče osvojio 3,9 odsto glasova građana Srbije.Aleksandar Šapić je porodičan čovek. On se pre više godina tajno venčao sa dugogodišnjom izabranicom Milicom sa kojom ima dvoje dece.

Intimnom venčanju prisustvovali su najuža porodica i prijatelji, a Milica je posle nekoliko dana putem društvenih mreža saopštila da se udala i da je uzela suprugovo prezime.Ona je ranije izjavila da Aleksandar nije savršen muškarac, ali da je najbolji za nju.

  • Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Da nema njega ne bi bilo ni moja dva anđela koja su ispunila moju svrhu kao žene i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu – izjavila je svojevremeno Milica.

foto: printscreen
Atraktivna gospođa Šapić ranije je radila kao model, što se njenom partneru nije svidelo. Zbog ljubavi je napustila posao i povukla se iz javnosti. Danas se posvetila odgajanju sinova Maksima (7) i Fedora (5)

(Espreso.rs/Pulsonline)

Loading...

Add Comment