NIJE ŽELEO NIŠTA DA SAKRIJE Fudbalski sudija koji je hapšen sa Tijanom Ajfon javno otkrio sve detalje, region u šoku (FOTO)

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske je u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izvela opsežnu akciju “Kristal”.Hapšenje starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, odjeknulo je regionom. Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske je u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izvela opsežnu akciju “Kristal” u kojoj je uhapšen i poznati svetski sudija, Slavko Vinčić, arbitar koji deli pravdu i u Ligi šampiona. Vinčić je medijima u domovini priznao kako je bio na zabavi na kojoj se desila racija i da većinu ljudi tamo nije poznavao.

  • Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i posle toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju – rekao je Vinčić za portal 24ur.com.

Sudija iz Maribora je dodao i da sve što sad traži je razumevanje porodice da ne interpretira situaciju kao što se to plasira u medijima. Slovenački arbitar je do prekida ove sezone zbog koronavirusa sudio tri utakmice u Ligi šampiona: Genk – Liverpul, Mančester Siti – Šahtjor i Briž – Galatasaraj.

Add Comment