DOK SE SVET PLAŠI VIRUSA, SUZANA MANČIĆ SE BAHATI! Da li je moguće da voditeljka RADI OVO?! SKANDAL!

Voditeljka Suzana Mančić progovorila je o tome kako provodi vreme dok je u izolaciji, zbog pandemije korona virusa.

Suzana Mančić se, nakon proglašenja vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa, vratila iz Atine, gde je boravila kod supruga Simeona Ocomokosa. Kada se vratila u Srbiju, morala je da provede 28 dana u potpunoj samoizolaciji.

  • Ćerke Natalija i Teodora idu u kupovinu i šetaju psa, a ja sam kod kuće jer moram da poštujem propisane mere. Naravno, ne dolazi nam žena koja nam godinama sprema stan, pa to radimo same – ispričala je voditeljka za “Hello”, dok je nedavno pričala kako sada sama mora da pere kosu.

foto: Dragana Udovičić

  • Nikad u životu nisam ovoliko kuvala. Zvučaće čudno, ali ja sam se toliko umorila od jurnjave, koja bi počinjala ujutru, a završavala se kasno u noć. Konstantno sam bila pod stresom, pitajući se hoću li stići na vreme, da li ću uspeti da obavim sve što treba, hoće li mi doći gost u emisiju… – dodala je ona.
  • Naravno, okolnosti su dramatične, ljudi gube život, svima nam se toliko toga menja, ali usporavanje mi je došlo u pravom trenutku. Potpuno sam spokojna dok sedim u svojoj kući, sa svojom decom, a uz pomoć interneta mogu da komuniciram sa kim god poželim – ističe Suzana.
  • Godinama sam patila od nesanice koju nisam uspevala da rešim ni pilulama, dok sada spavam kao beba. Verovatno je to rezultat stresa. Naravno, nedostaje mi moj Sima, ali šta da se radi. Nedostaje mi i Moštanica, gde imam drvenu kućicu. Za nekoliko dana ću otići tamo da vidim ima li šta da se popravi, da li je voće procvetalo, a onda se vraćam. Dok se ovo ne završi, uopšte nemam nameru da “zujim” po gradu – zaključuje Mančićeva.

(Espreso.rs / Blic)

Add Comment