INCIDENT NA KONFERENCIJI Napadnut ministar Zlatibor Lončar!

Incident na konferenciji.Neprijatna drama odigrala se na konferenciji za medije u 15 časove, prilikom redovnog iznošenja zvaničnih podataka o korona virusu u Srbiji.

Naime, novinarka opozicione televizije pitala je “zašto se ne osuđuje nadrilekarstvo sa televizije Pink”.Doktori Stavanović i Srđa Janković odgovorili su i rekli da svu terapiju koja se daje pacijentima prepisuju ljudi koji su za to školovani, i da nikakva terapija koja nije dokazana naukom nije nešto na šta treba obraćati pažnju.

Ministar Lončar je zatim zamolio sve novinare da zdravstvo ne prebacuju na teme politike, nakon čega su novinari opozicionih medija počeli da viču u sali.

Novinarka se pobunila tvrdeći da nije mešala politiku i zdravstvo.Nekoliko minuta kasnije novinar iz opozicionog medija je tražio od ministra Lončara da iznese podatke o kupljenim respiratorima.

Ministar je rekao da je proces u toku, i da kada se respirator plati i potpiše ugovor, to nije garant da će stići u Srbiju. Kako je rekao, u ovom trenutku niko ne može da da taj podatak jer proces nije završen.

  • Moraju procesi da se završe i realizuju – rekao je Lončar.

Međutim, novinar je burno reagovao na odgovor.

Add Comment