VODITELJKA DNEVNIKA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Posle 3 nedelje izolacije pojavila se potpuno drugačija (FOTO)

Voditeljka televizije Pink, Maja Manojlović, vratila se na male ekrane posle tronedeljne izolacije koju je provela u svom porodičnom domu.

Maja se pojavila na TV ekranima sa potpuno drugačijom frizurom; šiškama i novom bojom kose – tamnijom, te su je u prvi mah mnogi prepoznali samo po glasu.Maja važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki i jedno je od zaštitnih lica “ružičaste televizije”, a promena za koju se očigledno odlučila u danima izolacije učinila je da izgleda nikad lepše.

I tokom karantina se redovno obraćala pratiocima i bila aktivna na društvenim mrežama, a sve uz poruku ljudima da ostanu u kućama kako bi sprečili širenje zaraze korona virusom.Nakon 3 nedelje izolacije. Dobro jutro! Ko ne mora na posao, neka ostane kod kuće – napisala je Maja u ponedeljak ujutro u objavi na Fejsbuku, kada je i bio njen prvi dan na poslu.

Mnogi su joj poručili da im je nedostajala, te se obradovali kada su je ugledali ponovo na malim ekranima, a sasvim je sigurno da se ova “mala” voditeljkina promena imidža ispostavila kao pun pogodak te joj donela silne komplimente.

(Espreso.rs/Alo)

Loading...

Add Comment