Vučić poslao ministra u samoizolaciju zbog korona virusa

Dane u samoizolaciji provodi čitajući knjige i gledajući televiziju.Goran Knežević, ministar privrede u Vladi Srbije, koji je imao limfom centralnog nervnog sistema, kao visokorizična grupa u vreme epidemije korona virusa nalazi se u samoizolaciji, u koju ga je, kako kaže, poslao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Knežević kaže da je već četiri dana u samoizolaciji u stanu u Zrenjaninu i da se strogo pridržava saveta lekara.

  • Kao trostruko rizičnu grupu predsednik me je poslao u samoizolaciju. U stalnoj sam direktnoj vezi sa saradnicima i drugim ministrima. Prirdžavam se strogo uputstava lekara – od stupanja u kontakte do mera higijene. Moj savet svima je da budu disciplinovani i maksimalno solidarni, naročito prema starima i bolesnima. Zajedno ćemo i ovu pošast pregurati – kaže Knežević.

Goran Knežević
Goran Knežević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Dane u samoizolaciji provodi čitajući knjige i gledajući televiziju.

  • Uglavnom čitam knjige i gledam TV. Trenutno čitam “Korene” Dobrice Ćosića – dodaje ministar, a na pitanje da li ga je strah da bi mogao da se zarazi, on kaže da je pregurao strahove u životu, ali se brine za najbliže i sve ostale.

Podsetimo, Kneževiću je dijagnostikovan limfom centralnog nervnog sistema i 28. januara 2018. godine počeo je borbu za život. To je uključivalo hemioterapije i zračenje celih osam meseci, ali i da ponovo uči da hoda, piše Kurir.

Add Comment