MUŽ JE ZAPOSLIO ZGODNOG ŠEGRTA (19), JEDNOG DANA SMO OSTALI SAMI…Ispovest ove žene ostavila je mnoge BEZ TEKSTA

Deidre Sanders je kolumnistikinja britanskog portala “The Sun” kojoj stalno stižu pisma čitalaca sa zanimljivim ljubavnim problemima.

Nedavno joj se javila žena koja je prevarila svog supruga.

Ovo je njena ispovest:

  • Imam odličan ses sa mladim vodoinstalaterom – jedina muka je što radi za mog muža. Osećam se toliko krivom, jer još uvik volim svog muža, ali jednostavno ne mogu ugasiti svoja osećanja prema njegovom 19-godišnjem radniku.

Moj suprug ima svoj sopstveni vodoinstalaterski posao. Dobro mu ide, zapošljava nekoliko starijih momaka i prošle godine je uzeo pripravnika.

Imam 33 godine, a on ima 37 godina. Dobar je suprug i imamo lep dom. Ali on radi duge sate i stres ga često čini bezvoljnim. Imamo troje dece, uzrasta od deset, sedam i pet godina i često se osećam kao samohrani roditelj. Naš seksualni život izbledeo je nakon što sam rodila treće dete i prestali smo da komuniciramo.

Taj pripravnik je bio poput daha svežeg vazduha. Živi blizu nas pa ga muž vozi na posao. Kako je moj muž zauzet organizovanjem stvari za naredni dan, ja često spremam njegovom šegrtu kafu dok ćaskamo u kuhinji.

Jednog dana je muž ranije otišao na teren a pripravnika nije povezao sa sobom. Tada smo nas dvoje počeli da flertujemo. Rekao mi je da sam lepa kad se smejem. Jednog dana smo se poljubili, i to je vodilo ka sesu.

On je vrlo dobar ljubavnik, pogotovo za nekoga tako mladog, i bilo je predivno osećati se željeno. Osećam se zaglavljeno sa svojim mužem i iako ga volim, više nisam zaljubljena u njega. Takođe razvijam osećanja prema ovom mladiću, mada znam da sam mu ja samo zabava.

(Espreso.rs/The Sun)

Add Comment