MILOŠ BIKOVIĆ POSTAJE OTAC! Glumac objavio FOTOGRAFIJU zbog koje društvene mreže GORE!

Fotografija koja je digla prašinu i otkrila mnoge stvari

Konačno staruje emitovanje serije „Južni vetar“. Istoimeni film oborio je sve rekorde, a sad nas nedeljom uvele očekuje priča koja je nastavlja u 14 epizoda.

Uzbudljiv krimi triler snimljen prema scenariju Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, koji je ujedno i reditelj, prikazuje savremeni Beograd kroz vizuru jednog određenog dela stanovništva, članovima tzv. „podzemlja“ koji pričaju jednu, pre svega, realnu priču o seriji neuspeha „malog“ čoveka u surovom okruženju. To je, kažu, poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka.

Nema sumnje da će se u nastavku publika će se zaljubiti u Maraševog sina, koga igra mladi glumac Milutin Janić (4), inače naslednik glumice Nade Macanković i odbojkaša Bojana Janića.

Mali Mićko je najviše scena snimao s filmskom majkom Jovanom Stojiljković, kao i ocem, koga tumači Miloš Biković, a glumica za Kurir otkriva kako je dečak dobio ulogu i kako se snašao ispred kamere.

  • Mnogo dece je bilo na kastingu, a u uži krug je ušlo pet dečaka. Nije bilo protekcije. Mićko je zaista bio najbolji na kastingu. Kad je dobio ulogu, saznala sam da je sin moje koleginice – izjavila je nedavno za Kurir Jovana Stojiljković.

(Espreso.rs/Kurir)

Loading...

Add Comment