JELENA DOKIĆ IZDALA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Nekadašnja srpska teniserka izjavila nešto što joj Srbi neće oprostiti!

Jelena Dokić “bivša” Srpkinja kaže da je titulu posle dužeg vremena uzeti svetki broj jedan.

Prvi Grend slem turnir sezone, Australijan Open počinje 20. januara ali pojedini teniski analitičari već su dali prognoze oko toga ko će biti šampion.

U pitanju su Tod Vudbridž, Sem Grot i Jelena Dokić koji su dali svoje viđenje turnira na kojem će titulu braniti Novak Đoković.

Dok je po mnogima situacija otvorena i svašta može da se dogodi u Melburnu, ova tri “stručnjaka” imaju svoje favorite.

  • Za mene je sve jasno, titulu će osvojiti onaj ko je i brani, Novak Đoković. Trenutno ima sjajnu predsezonu. Videli smo svi video snimke na društvenim medijima kako naporno trenira. Prošle godine je u tom finalu sa Rafom Nadalom igrao razarajući tenis i mislim da će biti teško pobediti ga i ovog puta – rekao je Sem Grot.

foto: AP
Tod Vudbridž je drugačijeg mišljenja.

  • Ja tipujem na Medvedeva. Serija mečeva koju je imao do US Opena je bila fenomenalna. Mislim da i on sam veruje da može da dođe do finala i da pobedi. On je najdinamičniji igrač u toj grupi mladih. Trčaće ako treba ceo dan, samo da drži lopticu u igri.

Jelena Dokić “bivša” Srpkinja kaže da je titulu posle dužeg vremena uzeti svetki broj jedan.

  • Rafa Nadal je ovde prošli put slavio 2009. Od tada nije pobeđivao, ali je igrao pet finala. Mislim da pomalo i nije imao sreće ovde u Australiji, igrao je dobro, ali je imao i povrede. Mislim da zaslužuje da ima više od jedne titule ovde, tako da tipujem na njega.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment