TRUDNICA SE PORAĐALA DVA DANA Kad je doktorka krenula da ukloni posteljicu, ugledala je nešto što ju je šokiralo! Roditelji zamalo pali u nesvest!

Njen slučaj šokirao je lekare.


Nikol je u 36. nedelji trudnoće počela da oseća bolove, pa je alarmirala svog supruga Metjua i oni su krenuli u bolnicu.

Metju ju je odvezao u bolnicu u Mičigenu. Grad je bio pogođen jakom snežnom olujom, pa je Metju prvo morao da očisti prilaz kući, a zatim da krene na put od 2 sata do bolnice.

U bolnicu su stigli u petak u 4 sata ujutro, a trudovi su se nastavili tokom cele subote. Tada je Nikol odlučila da promeni ideju o porođaju bez lekova. Prošlo je 30 sati od početka trudova, a Nikol je bila u bolovima i jedva je disala.

Nakon konsultacije sa doktorima, Nikol je primila malu dozu pitocina što joj je pomoglo pri trudovima. Posle 4 sata borbe, Nikol je primila epiduralnu injekciju da joj smiri bolove.


Nakon 48 sati od pucanja vodenjaka, na svet je konačno stigla njihova beba po imenu Blejkli Fejt. Doktorka Mega Forši je bila spremna da ukloni posteljicu kada je osetila još jednu glavu. Sat vremena nakon rođenja kćerke, na svet je stigao i njihov sin Kejd Metju.

Niko u sobi, čak ni sami roditelji nisu bili spremni na blizance. Ponosni i šokirani roditelji su shvatili da se sve neće odvijati baš onako kako su planirali. Takođe su shvatili da će im biti potrebna još jedna kolevka, još jedan krevetić i još jedno sedište za automobil.

Oni tvrde da im je drago što su kroz trudnoću prošli sasvim prirodno, ali takođe da su doneli pravu odluku za upotrebu lekova onda kada je trebalo.

Doktorka Megan koja je radila porođaj tvrdi da nikada pre nije videla nešto slično i da nikada neće zaboraviti ovaj par i ove dve bebe. Obe bebe sada polako rastu i dobro se osećaju.

Loading...

Add Comment