ĐORĐEVIĆ VIŠE NIJE SELEKTOR SRBIJE?! Pojavila se informacija koja bi mogla da odluči da li Sale ostaje selektor!

Dok javnost pominje smenu ili ostavku Saše Đorđevića, u stvari, su mnogi propustili jednu jako važnu stvar

Košarkaška reprezentacija Srbije nije ostvarila zacrtani cilj na Svetskom prvenstvu u Kini, pošto je ispala već u četvrtfinalu protiv Argentine.

San o svetskom zlatu, ili makar novoj medalji, se srušio u duelu sa borbenim “gaučosima” na razočarenje kompletne nacije, koja je mnogo verovala u tim Saše Đorđevića.

Ipak, sada kada prođe i ovo razigravanje od 5. do 8. mesta postavlja se pitanje šta dalje?!

Mnogi govore o smeni ili ostavci Saše Đorđevića, a u stvari nije nijedno, ni drugo
Mnogi govore o smeni ili ostavci Saše Đorđevića, a u stvari nije nijedno, ni drugofoto: Dado Đilas
U javnosti vladaju oprečna mišljenja, pre svega oko ostanka na klupi dosadašnjeg selektora Saše Đorđevića, koji nam je u prethodnih 5 godina doneo tri srebrne medalje i jedno polufinale, a ovo je prvi put da se pod njegovim vođstvom “Orlovi” neće boriti za odličje.

Deo navijača i košarkaške javnosti smatra da bi trebalo da mu se pruži podrška i da ostane na mestu trenera nacionalnog tima, dok drugi smatraju da bi trebalo da dođe do rastanka i da neko drugi preuzme vođenje reprezentacije.

Odgovore na ta pitanja daće nam naredni dani kada se ekipa bude vratila iz Kine, a to će zavisiti sigurno i od brojnih faktora.

Međutim, jednu stvar su mnogi prevideli, a to je da je Saši Đorđeviću ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije istekao u julu, tako da faktički on po završetku Svetskog prvenstva više nije selektor, makar na papiru.

E sada da li će doći do produžetka saradnje ili ne, to ćemo tek saznati.

(Espreso.rs)

Add Comment