PUTUJ LJUBAVI, NA BOLJE MESTO: Naš poznati pevač doživeo ogroman gubitak

Sonja je preminula juče, a od nje se oprosto suprug, nekadašnja zvezda devedestih godina Daniel Bogdanović

Sonji Bogdanović, devojci iz Beograda, pre 20 godina ustanovljena je opaka bolest sa kojom je izgubila bitku.

Sonja je preminula juče, a od nje se oprosto suprug, nekadašnja zvezda devedestih godina Daniel Bogdanović, koji je objavio srceparajuću poruku i zajedničku fotografiju.

  • Putuj ljubavi na neko bolje mesto, sa nama ćeš uvek ostati anđele naš- napisao je Daniel, koji je bio član grupe “Mag” devedesetih godina.

Inače, Daniel je često objavljivao fotografije na kojima se moglo videti kolika je ljubav između njega i supruge Sonje, a svaki srećan trenutak zabeležili su fotografijom.

Sonji je sa dvanaest godina, 1999. godine ustanovljen Non Hočkin limfom. Uspešno je izlečena hemioterapijom. Nakon tri godine dobija stečenu epilepsiju, izazvanu prethodnim lečenjem, a 2015. godine, nakon porođaja kancer joj je napao dojku. Ona je tada operisana, stanje joj se smirilo na dve godine, da bi nažalost 2018. godine dobila metastaze po većini organa.

Takođe, za Sonju su se skupljala sredstava za lečenje preko sms poruka, s obzirom na to da lečenje nije moglo da se sprovede u okviru državnog fonda, jer se lekovi koji su mogli da joj pomognu ne nalaze na listi fonda.

(Espreso.rs/Blic.rs)

Add Comment