Vic Nedelje: Cerke se malo je…

Imala majka tri ćerke. Bila je jako radoznala, pa je htela da zna šta joj ćerke rade noću sa svojim momcima.Tako jedne večeri počne da prisluškuje na vratima. Ode prvo kod najstarije. Sluša, sluša i čuje jec*je, daht*nje itd.
Onda stane kod vrata gde je bila srednja ćerka i ponovo čuje sve kao i kod najstarije.Na kraju, stane kod vrata sobe u kojoj je bila najmlađa ćerka i tu ništa ne čuje!Sutradan, pita majka najmlađu ćerku:Ćeri moja, šta si radila cele noći sa svojim deckom kad se ništa nije čulo?Pa, mama, zar mi nisi rekla da sa punim ustima ne treba pričati?Na jednom od putovanja upoznala sam jednog Latin momka. Fin, duhovit, obrazovan, nešto stariji od mene. Spavala sam sa njim. Niko to ne zna sem mene i njega, čujemo se ponekad, prijateljski, putem društvenih mreža. Nije me sramota pa da zbog toga krijem, jednostavno želim to iskustvo da bude samo moje, tih par dana bilo mi je dovoljno da se osetim kao da sam se iživela i da sam spremna da se vežem i budem u dugoj vezi.

Bila sam sa momkom u dužoj, ozbiljnoj vezi. Nakon raskida sam se smuvala sa jednim drugom sa kojim je uvek bilo hemije, ali sam mu rekla da sam još vezana za bivšeg, da želim samo neku romansu i zabavu i da drži svoja osećanja pod kočnicom, čak sam mu to puuno puta ponovila čisto da ne bi bilo problema. Posle smo prestali sa tom aferom, ali smo ostali drugovi kao i pre svega. Sada sam shvatila da želim da se pomirim sa bivšim, i on želi, i javim to tom drugu opet da bi on razgraničio svoja osećanja, a i kako je rekao biće srećan zbog mene ako ja budem srećna. Međutim, on je uzeo da mi preti na to. Preti mi od toga da će pričati momku da smo imali se*s da bi me on sam ostavio(nije meni to problem priznati tom momku, ali on će to staviti u određeni kontekst), do toga da će nauditi meni ili njemu. Sad se užasno bojim, krivim sebe i paničim (inače imam generalnu anksioznost, tako da ovo što bi vrlo uznemirilo i “običnu” osobu, sad mene ubija). Ne znam šta da radim, osećam čisti strah.

Add Comment