NJENA FORMULA ZA USPEH JE ORGAZAM: Doživim ih 10 dnevno i zbog toga uspevam da postignem sve!

Rodom je iz Mančestera, Venus živi u Barseloni, a od 2014. godine dosad isprobala je više od 500 raznih seksualnih igračaka

Venus o’ Hara je glumica koja koristi tehniku “seksualne transmutacije” koja uključuje korištenje seksualne energije da bi, kako tvrdi, postigla više ciljeve.

Rodom je iz Mančestera, Venus živi u Barseloni, a od 2014. godine dosad isprobala je više od 500 raznih seksualnih igračaka, piše Daily Star.

Sada je odlučna da pomogne drugim ženama da iskoriste samopouzdanje kako bi svoje planove pretvorile u stvarnost. Tvrdi da joj je snaga orgazama – kojih doživi 10 puta dnevno- pomogla u postizanju ciljeva. “Vodim orgazmički način života. Svaki dan je vrhunac, kaže Venus.

“Pročitavši knjigu Napoleona Hilla ‘Think and grow rich’, otkrila sam seksualnu transmutaciju, što je proces pretvaranja seksualne energije u viši cilj.

Seksualna energija je najkorisnija energija koju možete imati. Dosad je bila potisnuta zbog religije i degradirana kroz porniće, što nam nije pomoglo da to konstruktivno koristimo”, objasnila je i dala primer kako tu energiju koristi u svakodnevnom životu.

“Na primer, ako nešto želim, zamišljam kako to izgleda i da tu želju ojačam, stimulišem se. Stvarno razmišljam o nameri. Svaki dan mi treba 45 minuta i to mi je potpuno promenilo život. Pišem popis svega što želim. Stvaram afirmacije i sve stvari koje želim se ostvaruju. Mišljenje je jako važno kada je u pitanju uspeh.

Takođe, Venus je istakla mnoge prednosti orgazma: “Orgazam ima toliko koristi. Isti je kao i pola paracetamola. Koristim ga za olakšavanje grčeva tokom menstruacije, kao olakšanje nesanice”.

Iako voli seks, Venus kaže da nije promiskuitetna. “Navođene smo da verujemo da su muškarci oni s visokim libidom, ali to nije istina. Klitoris ima 8000 živčanih završetaka. To je jedini seksualni organ dizajniran samo za zadovoljstvo. Oduvek sam seksualna osoba, ali nisam promiskuitetna. Volim kvalitetan seks s nekim, ali ne događa se često”, pojašnjava.

(Espreso.rs/Index.hr)

Add Comment