Vic Dana : Sad cu da ti naplatim u …

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Uhvatio gazda voćnjaka lepu i mladu Ci*anku u krađi šljiva. E, sad ću sve te šljive da ti nanižem oko vrata, i da te vodim kroz selo kao lopova. Nemoj bre gazdo, sramota. Neću jedino ako ćeš da vodimo ljubav. Moram da pitam Ci*u, da vidim šta on kaže.

Stvarno sramota – kaže Ciga – dobro, može, ali samo malo. Gazda navalio, njoj prija, a Ci*a viri i komentariše: Vidi ti njega, za šaku šljiva koliko navalio. Tek će ona : Nek navalio kol’ko oće, njegovo je voće!

Uvijek sam za zajednički život prije braka. Bar jedno mjesec dana. Tako ćete jedino upoznati osobu u pravom svjetlu. Bivši momak je došao kod mene da živi dok je tražio novi stan. To nam je bila super prilika da potpuno upoznamo jedno drugo jer smo svakako razmišljali o zajedničkom životu. Sve navike tog čovjeka su me izluđivale.

Prljave gaće i čarape na svakom ćošku, ništa nije radio, nikakve obaveze nije preuzimao. Dođe s posla i u horizontalu do jutra. A tek njegova lična (ne)higijena – da povratiš. To se ništa nije moglo ni naslutiti ranije. Bio je uvijek sređen, namirisan i čist. Išli smo par puta i na odmore preko vikenda, sve bilo super. Prema meni se uvijek odnosio savršeno. Čim se iselio iz mog stana, iselio mi se i iz života.

Add Comment