Vic Dana: Podigao mačora da poje….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nosio seljak jednoj gospodji mleko u grad. Prvi dan kuca on na vratima kad izlazi ona u spavaćici.Drugi dan on kuca kad eto ti nje izlazi u bikiniju. Treći dan eto nje samo u gaćama i seljo se obradovo.

Sutradan doneo on mleko, stao pred vratima podigao k*ac i očekuje da gospodja izadje g0la pa da je opali. Kuca on na vrata kad na vratima se pojavi njen muž, a seljo ce zbunjeno:

“Hoćeš li mi dati pare za mleko, ili ću te sve upišati.”

Odrasla sam u porodici više srednje klase imala sam sve u životu. Udala sam se iz ljubavi (bar je sa moje strane tako bilo) za osobu koja je odrasla drugačije i iz nižeg staleža i mentaliteta…meni to nije bilo bitno. Oboje smo radili i imali ok plate, međutim ja sam uvek bila ponižavana kad jednom u par meseci od svog novca sebi kupim osnovne stvari npr.

šminku ili odeću. Bila sam skromna u braku, prilagodila sam se i na kraju kad je ljubav nestala i ja bila ponižena, mogu reći-ne pristajte zbog ljubavi da se spuštate na sirotinjski mentalitet i da sebe ugrožavate. I ne radi se o novcu, nego i principu. Da sam se i udala zbog para, makar bih malo uživala u životu. A ovako sam samo bila iskorišćena. Ništa nisam dobila ni ljubav ni poštovanje…

Add Comment