ZBOGOM TRAMPE! Američki predsednik doneo ODLUKU – Albanci slave u potpunom TRANSU!

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je republikanskog kongresmena Džona Retklifa, koji je pre tri godine na Pan-nacionalnom ekonomskom forumu albanske dijaspore na Menhetnu pokazivao rukama velikoalbanski znak dvoglavog orla, za novog direktora Nacionalne obaveštajne službe SAD.

  • Nacionalna obaveštajna služba nadzire rad svih 17 američkih agencija
  • Šef Bele kuće je odluku objavio na Tviteru
  • Albanci slave

Nacionalna obaveštajna služba nadzire rad svih 17 američkih agencija koje rade na tom polju, uključujući Centralnu obaveštajnu agenciju (CIA) i Agenciju za nacionalnu bezbednost (NSA), a Retklif treba da nasledi dosadašnjeg šefa Dena Koutsa, koji se Trampom nije slagao po pitanju Rusije i Severne Koreje i odlazi sa funkcije 15. avgusta.

ALO.RS EKSKLUZIVNO SAZNAJE Blizak saveznik Amerike POVLAČI PRIZNANJE Kosova?! Diplomatski krugovi ne pamte ovakav PRESEDAN!

Veze Retklifa s Albancima u Americi datiraju pre Trampovog izvora za predsednika SAD 2016, a nije poznato da li je on pri odluci o Retklifu znao za koga ovaj lobira ili mu je nakon lošeg odnosa koji je imao sa Koutsom jedino bilo važno da šef Nacionalne obaveštajne službe bude neko je bezrezervno odan njegovoj politici.

Čak Šumer, lider demokrata u Senatu, u kojem republikanci imaju većinu, kritikovao je imenovanje novog direktora Nacionalne obaveštajne službe, kazavši da je “jasno da je kongresmen Retklif odabran zato što iskazao slepu lojalnost predsedniku Trampu”.

Add Comment