Vic Dana: Kako rešiti to što se ne DIŽE…

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Zali se Mujo doktoru da mu se ne d*že. Ovaj mu reče da dovede ženu. Kada je došla reče joj doktor:”Skini se”.Ona se skide.

“Naguzi se, mrdaj malo d*petom, stavi prste u pi*u.”Na kraju joj doktor reče da izadje, zovne Muju pa mu kaže:”Nema ti lijeka, ni meni se ne d*že.”

Nisu mi jasne one pokondirene tikve koje ne shvataju da kad dođu u inostranstvo nema biranja, prva 2-3 posla su daj šta das a posle kad se nauči jezik i uhoda, traži se bolje.

Muževa sestra došla kod nas u inostranstvo, neće da bude spremačica u kancelarijama, neće da slaže voće u supermarketu, neće da sakuplja i pere tanjire u restoranu, neće da pakuje gajbice jagoda i slaže na paletu, neće u fabrici na traci, neće ma još bar 20 različitih poslova neće.

Tvrdoglavo hoće da radi u apoteci sa srednjom školom, nit zna jezik dovoljno dobro, nit je ovo Srbija gde kod gazde radiš sa srednjom školom ono što je posao onog sa fakultetom, pa ti se tetke i babe u familiji dive i misle da si doktorka, ovde ne izdaješ ti lekove na recept već farmaceut sa fakultetom. Radiš kao kasirka u Liliju i to je to, pa ne znam zašto je toliko drugih poslova ispod časti kad ne možeš raditi ono što si pre radila.

Add Comment