Estradna mafija preti Laziću: Završićeš kao Šaban! Kada VIDITE razlog ŠOKIRAĆETE SE!

Pevaču Darku Laziću trenutno kipi pod nogama zbog neraščišćenih odnosa sa ljudima koji su usko povezani sa estradnom mafijom, a koji mu sada prete zbog dugova i govore da će završiti kao nedavno preminuli pevač Šaban Šaulić!


Naime, pevač je u nekoliko navrata i pre udesa uzimao novac na zajam i računao na to da će raditi i tako vraćati svoj dug, što na kraju nije uradio, pa sada glavu stavlja u torbu. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevač duguje jednom estradnom menadžeru sumu novca od oko 300.000 evra, a te pare je potrošio i za lečenje i za kupovinu skupih automobila i motora.

Trpi velike bolove: Tamara Milutinović mora na hitnu operaciju glave!

  • Darko je uzimao novac i nemilice trošio. Računao je na to da će dug odraditi gostovanjima i pevanjem i tako ga otplatiti. Uzimao je novac za skupa kola, letovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i drogu. Međutim, u otplati duga ga je prekinula nesreća i tada je morao da pozajmi pare za lečenje, koje je veoma skupo. I tu već nastaju problemi jer niko nema pare za bacanje. Ti ljudi koji su mu pozajmljivali novac su se jako naljutili jer se nakon lečenja vratio starom životu, a to se nije dopalo ljudima koji su mu pozajmili novac. Darko je ponovo počeo da pije, a plaše se da će u jednom trenutku ponovo uzeti i drogu – tvrdi naš izvor i dalje nastavlja:

Darko u problemu…

  • Pozvali su Darka i rekli mu šta da radi. Prvo je bilo da snimi pesmu i počne da peva što pre, a drugo, ako ponovo zagazi u poroke, neće im trebati, a da mu dugove sigurno neće oprostiti. Poručili su mu da će proći kao Šaban Šaulić, aludirajući na to da je i preminuloj folk zvezdi glave došla estradna mafija jer nije hteo da potpiše ugovor i radi sa njima.

Poručili su mu da će proći kao Šaulić, aludirajući na to da je i preminuloj zvezdi glave došla estradna mafija
Podsećamo da je Šabanov vanbračni sin Robert Omaljev izneo tvrdnje da je pevača ubila estradna mafija jer nije hteo da radi sa njima i da nije hteo da potpiše ugovor koji su mu nudili. Povodom svega ovoga pozvali smo Darka, ali do zaključenja broja se nije javljao na telefon.

Darko završio na psihijatriji
Pevač Darko Lazić je prinuđen da se leči kod psihijatra jer ne može da se oslobodi loših misli i košmara koji su nastali kada je doživeo saobraćajku. Po savetu svojih najbližih, Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često menja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje, pa je potražio i stručnu pomoć psihijatra, ali je proces vrlo spor, pa je potrebno vreme da sve dođe na svoje.

Republika.rs

Add Comment