ISPLIVAO VIDEO UPADA ROSU KOD MILANA RADOIČIĆA! Kada vidite ŠTA se dešavala NAJEŽIĆETE SE! Ovo nije VIDJENO U SVETU!

Naoružani do zuba dugim cevima, zaštićeni pancirima, pripadnici ROSU pokušali su da uhapse Milana Radojičića, potpredsednika Srpske liste na Kosovu i Metohiji u akciji koja je izvedena pre nekoliko dana. Informer objavljuje ekskluzivan snimak na kojem se vidi upad pripadnika ROSU i pokušaj hapšenja jednog od uticajnih političkih predstavnika Srba sa Kosmeta

Informerovi izvori kažu da su pripadnici ROSU imali naredbu da pucaju ukoliko zateknu Radojičića u porodičnom stanu u centru grada.

– Naredba je bila “pucaj u glavu ako se bude opirao”. Srećom, nisu ga zatekli u stanu. Radojičićeva deca i supruga su prestravljeni jer su se specijalci ROSU veoma brutalno ponašali u stanu – kaže za Informer izvor iz bezbednosnih struktura koji je odlično upoznat sa situacijom na severu KIM.

ŠOKANTNO! Nik Dučić poslao Srbiji šifrovanu poruku! EVO ŠTA ĆE SE DESITI NA KOSOVU

Na snimku se jasno vidi kako 52 pripadnika ove ozloglašene jedinice ulazi u ulaz od zgrade u kojoj stanuje porodica Radojičić.

Jedan od njih, u jednom trenutku, rukom pokazuje na kameru koja je postavljena ispred ulaza.

– Pogledajte samo koje oružje su koristili i uniforme koje su nosili i sve će vam biti jasno. Pedesetdva naoružana pripadnika ROSU idu na jednog čoveka i demonstriraju silu pred njegovom decom i suprugom – kaže naš sagovornik.

Informer

Add Comment