NOV UDAR NA SRBE! STANJE NA KOSOVU ALARMANTNO! Srbi mole za pomoć…

Najnovija vest!

– Ove ekonomske, genocidne sankcije usmerene su protiv naših osnovnih ljudskih prava, ovde je u pitanju pravo na lečenje, pravo na život. Situacija se postepeno pogoršava, rezerve se tope. U ovom trenutku u našoj bolnici, koja je po kapacitetima stacionarna, jedina takva u ovom delu i koja jedina pruža mogućnost za stacionarno lečenje, rezerve kiseonika su sedam dana, rekao je za ALO! direktor ZC Kosovska Mitrovica Milan Ivanović.

On je kazao sa su rezerve lekova nešto bolje i da nekih medikamenata ima u dovoljnim količinama.

– Za desetak dana počeće da nedostaju pojedini lekovi, poput pojedinih rastvora koji su od vitalnog značaja, citostatika, antibiotika, analgetika… Situacija jeste veoma osetljiva. U ovom trenutku bolesnike adekvatno zbrinjavamo, organiizujemo se koliko možemo, kazao je on i dodao da je optimista jer oseća jaku podršku države Srbije.

Milan Ivanović, Foto: B.A.
– Imamo protiv sebe institucije jedne neprijateljske tzv. države koje su dobro naoružane, formacije i policijske i vojne, obučene u Bondstilu, imamo i ogoljenu podršku od strane zapadnog dela međunarodne zajednice tim represivnim formacijama i ustanovama te kosovske tzv. države koja je centar kriminala, kako su i napravili tu tzv državu, rekao je Ivanović.

On je dodao da Srbi treba da budu svesni da je NATO na KIM na strani Albanaca i da je ta vojna organizacija neobjektivna.

– Oni se služe lažima, verbalno garantuju bezbednost a u realnom životu nije tako, kazao je Ivanović.

Alo.rs

Add Comment