AU DA LI JE MOGUĆE! Zašto o OVOME svi ćute , IZVOR iz BOLNICE otkrio PRAVO stanje PEVAČA!

Pevač Darko Lazić pre dve nedelje imao je tešku saobraćajnu nesreću na putu ka rodnom selu Brestač, u kojoj je zadobio povrede opasne po život

Lekari sa odeljenja ortopedije KBC Zemun, kao i fizijatri i fizioterapeuti, prvi put su uspeli da pridignu pevača Darka Lazića iz kreveta.

On je posle dve nedelje, otkako je zbog teške saobraćajne nesreće vezan za krevet, stao na nogu nepovređenu u udesu. Druga noga, operisana pre dva dana, imobilisana je, zbog čega pevač još nema mogućnost da se na nju osloni.

Doktor ortopedije objasnio je detalje Darkovog stanja, ali i zbog čega pevač neće moći bar još mesec dana da hoda.

– Nakon operativnog zahvata, veoma je važno je važno da pacijent što pre povrati funkciju i pokretljivost, te da odmah stane na noge. Konkretno, fizikalne terapije biće potrebni meseci, vežbe, fizikalne terapije i pomagala da bi sve bilo kako treba – rekao je doktor, a potom istakao glavne probleme pevačevog stanja.

– Problem nam dodatno predstavljaju Darkova polomljena rebra jer neće moći da koristi štake bar još mesec dana. Zbog svega toga, proces oporavka trajaće vrlo dugo i rano je za bilo kakve odrednice – ispričao je doktor.

Zbog svega toga, o Lazićevom kretanju brinuće tehničari.S druge strane, ni lekari iz Specijalne ortopedske bolnice “Banjica” Darka neće ostaviti na cedilu. Na zahtev njegovih roditelja, oni će i dalje brinuti o pevaču.

– Lekari sa Banjice će odlaziti u Zemunsku bolnicuda ga obilaze dok rebra ne zacele, a pluća stabilizuju. Kada bude stabilno i ne bude u životnoj opasnosti, on će dalje lečenje i rehabilitaciju nastaviti u bolnici na Banjici – rekli su iz KBC Zemun.

Noć nakon operacije prošla je uobičajeno kada je reč o postoperativnom periodu.

– Imao je bolove i otoke, žalio se da ne može da izdrži, ali to je normalna pojava. Pa i zub kada izvadite, boli vas, zar ne – slikovito objašnjava jedna od medicinskih sestara.

Srbija Danas

Add Comment