HIRURG KOJI JE OPERISAO LAZIĆA SE HITNO OGLASIO! Evo ŠTA se desilo sa NOGOM i KUKOM poznatog PEVAČA!

On je operisao Darka, a sad otkriva sve detalje komplikovanog zahvata. Pevač Darko Lazić danas je drugi put operisan u KBC “Zemun”, a operacija butne kosti i kuka trajala je više od šest sati!

Tim hirurga vodio je direktor Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti “Banjica” prof. dr sc. med. Zoran Baščarević koji je otkrio da je operacija prošla uspešno.

“Jedino što mogu da vam kažem jeste da je operacija protekla u najboljem redu. Sve je uspešno prošlo”, rekao je Baščarević.

Operacija je prošla u najboljem redu i prošla je bez komplikacija, iako su se lekari rinuli da li će biti posledica ili ne.

Operacija je morala da traje tako dugo budući da su prvo lekari morali da saniraju butnu kost, da ugrade klin, pa tek onda se moglo početi sa ugradnjom proteze.prof. dr sc. med. Zoran Baščarević, Foto: Printscreen Youtube

Darkovi roditelji, verenica i menadžer su sve vreme bili ispred sale čekajući vesti o pevačevom zdravstvenom stanju.

Podsetimo, Darko Lazić je pre dve nedelje doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pevačev život! Nekoliko dana bio je u veštačkoj komi a onda su lekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina a ovo je druga operacija.

alo.rs

Add Comment