KAKAV UŽAS! Darko upao u KRIZU , tražio od LEKARA da mu donesu ‘NEŠTO’ , evo šta su ONI URADILI!

Novi detalji. Darko lazić sinoć je imao intervenciju zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje. Lekar Darka Lazića za “Alo!” je otkrio detalje intervencije.

Hirurzi su Darku punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dve litre krvi!

“Intervencija je izvršena, aspirirano je litar i po krvi sa levog plućnog krila koje je povređeno”, rekao je jedan od hirurga.

Kako nezvanično saznajemo Darko Lazić ima apstinencijalnu krizu, zbog alkohola i droge, te je lekarima tražio da mu donesu “nešto”.

Šta je apstinencijalna kriza?

Apstinentska kriza je sinonim za psihičke i fizičke reakcije ljudi koji su prestali da koriste određene droge ili alkohol od kojih su postali zavisni. Kod pojedinaca se mogu javiti simptomi kao što su drhtavica, bol u digestivnom sistemu, delirijum tremens, strah ili napad panike, akutna anksioznost i nagla promena raspoloženja. Jačina i dužina trajanja apstinencijalnog sindroma zavisi od vrste droge koja se zloupotrebljava, dužine upotrebe, količine koja je korišćena i brzine kojom se osoba zavisnik nje lišava.

Podsetimo, pevač je 23. oktobra ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio na livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom, već da je vozio brzinom od 150 kilometar ana sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1, 39 promila alkohola u krvi. On je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje.

alo.rs

Add Comment