KAKAV ŠOK! OVO MENJA SVE! Šešelj otkrio ŠTA mu je Zvezdan PRIZNAO u ZATVORU!

Lider radikala izjavio je da zbog toga proces protiv Zvezdana Jovanovića mora biti poništen i vraćen na ponovno suđenje!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj i advokat Zora Dobričanin bili su danas gosti u emisiji “Dobro jutro Srbijo” na TV Hepi, a Zora Dobričanin je u emisiji izjavila da je protiv advokata Vesne Radomirović vođen disciplinski postupak u advokatskoj komori zbog sumnje da je potpisom lažirala prisustvo saslušanju Zvezdana Jovanovića u kom je on, navodno, priznao ubistvo Zorana Đinđića.

Šešelj kaže da je “Jovanović saslušavan pod batinama, a da je posustao pod pretnjama da će mu pobiti porodicu, a prethodno su mu pokazivali i njihove. Sve mu je to, kako on kaže, Jovanović ispričao i kada ga je predsednik SRS posetio u zatvoru.

On je tada, kako tvrdi Šešelj, rekao Rodoljubu Miloviću da sam izdiktira tekst priznanja i on je to uradio, a to za sud nije bilo validno jer nije bio prisutan advokat.

– Onda nalaze advokaticu Vesnu Radomirović, koja kršeći sva pravila advokatske etike, potpisuje da je bila prisutna sve vreme saslušanja – rekao je predsednik SRS.

Advokat Zora Dobričanin je dodala da je protiv advokata Vesne Radomirović vođen disciplinski postupak (pred advokatskom komorom) zbog toga, ali je zastareo.

– Vođen je disciplinski postupak , nije okončan, već je zastareo – rekla je Zora Dobričanin.

Lider radikala izjavio je da zbog toga proces protiv Zvezdana Jovanovića mora biti poništen i vraćen na ponovno suđenje

alo.rs

Loading...

Add Comment