JEZIV PRIZOR! Pojavila se PRVA fotografija Darka Lazić koja kruži INTERNETOM! (FOTO)

Fotografija je krajnje morbidna i za svaku osudu.

Pevač Darko Lazić je pre devet dana doživeo tešku stravičnu nesreću kod rodnog sela Brestač i od tada se nalazi u KBC Zemun gde se lekari bore da saniraju teške povrede koje je zadobio kada je njegov automobil sleteo s puta i prevrnuo se na krov.

On je šest dana bio u veštačkoj komi u koju su ga uveli lekari zbog povreda koje su bile opasne po život, ali njegovo stanje je poslednja dva dana znatno bolje i očekuje se da se potpuno oporavi.

 

Nažalost, pojedini mediji su iskoristili ovaj nemili događaj i prenosili vesti o Laziću u kojima se spekuliše da bi pevač mogao da ostane invalid, a najstrašnije od svega je što se pojavila vest i da je Darko preminuo.

Ipak, ovde nije kraj neprimerenim objavama, već je danas na Tviteru osvanula fotografija čoveka koji leži u bolničkom krevetu, privezan za aparate, a za koga tvrde da je Darko Lazić.

Mi ne želimo da zalazimo u to ko je na priloženoj fotografiji i žestoko osuđujemo svaki vid narušavanja privatnosti pevača i objavljivanja ovakvog materijala bez saglasnosti porodice.

Lekari su Darka probudili iz veštačke kome u kojoj je do skoro bio, a pevačevo zdravstveno stanje se na svu sreću popravlja.

– Darko je bolje, vrlo komunicira sa svima oko sebe, mislim na lekare, medicinske sestre i porodicu. Čuo sam kada mu je medicinska sestra nameštala krevet, pitala ga je “Možeš li?”, misleći na to da pomeri ruku i on je odgovorio “Mogu”. Na sva pitanja odgovara, ali lekari ne dozvoljavaju preveliku komunikaciju sa njim da se ne bi umarao i opterećivao – kaže izvor Telegrafa.

alo.rs-telegraf.rs

Add Comment