UŽAS! Darko se probudio iz KOME , ali jedna od najvaznijih FUNKCIJA tela mu je OTKAZALA! Tuga!

Pevač je van životne opasnosti i lekari su uvereni da će uspeti da saniraju sve povrede.Poznati folk pevač Darko Lazić juče je probuđen iz veštačke kome, u kojoj je bio šest dana, nakon što je prošle nedelje doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču.

Doktori su odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Lazić sada komunicira sa lekarima, iako nije u mogućnosti da priča zbog usnoždrelog tubusa.

Lazić je bio u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća i bubrezi su mu otkazali, a pre nekoliko dana mu je izvađena slezina.

Od trenutka prijema u bolnicu Darko je bio u veštačkoj komi. Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Kroz sličnu situaciju pre pet godina prošla je Vanja Mijatović. Ona je bila u kolima sa Anom Sević i Stefanom Petrušićem kada su doživeli udes prilikom povratka s koncerta iz Novog Sada. Stefan i Ana su prošli s lakšim povredama, dok je Vanja s prelomom grudnog koša i tri pršljena primljena u bolnicu.

“Darko je tada među prvima pritrčao u pomoć. Došao je u bolnicu, znam da je bio tu celu noć, moji roditelji su ga ujutru zatekli kad su došli iz Kraljeva”, kaže Vanja i ističe da veruje u Lazićev oporavak jer je prošla kroz taj pakao.

“Ne sumnjam da će biti dobro. Oporavak će biti težak. Meni je trebalo pola godine, ali njemu će trebati više. Mora biti psihički jak i uporan u vežbanju. Molim se za njega i sve ovo što prolazi doživljavam lično jer smo dobri, a i ja sam to doživela”, priča Mijatovićeva i kaže da o svom udesu ima prekid filma.

alo.rs

Add Comment