Završena OPERACIJA , Ana Sević u suzama napustila bolnicu , a Darku su lekari povadili ove ORGANE! Tuga!

Lekari KBC Zemun odlučili su da operišu pevača Darka Lazića. Pevača su odveli u operacionu sali kako bi ga hitno operisali.

Operacija je trajala oko dva sata, Darko je prebačen u šok sobu, ali se još ne zna kakvo je pevačevo zdravstveno stanje.

Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno. Prema drugim informacijama, reč je o komplikaciji sa plućima. Međutim, kako saznajemo od prijatelja, lekari žele da pevaču izvade bubreg, koji otkazuje.

Ono što je u ovom trenutku najbolje jeste da su lekari uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje. Darko je vraćen na odeljenje intenzivne nege.

Darko Lazić, otac, verenica Marina, Ana Sević/Alo!
Ispred bonice sve vreme je bio otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i moglo se čuti kako je rekao da su pevača odveli u operacionu salu.

U holu bolnice potom su vesti o pevaču zajedno čekali otac Milan, verenica Marina Gagić i bivša žena supruga Ana Sević. Više od dva sata bili su u bolnici očekivajući vesti o zdravstvenom stanju pevača, a onda su svo troje napustili bolnički krug.

Najbliži čekaju da se operacija Darka Lazića završi
Podsetimo, Darko je u utorak rano ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Autom je uleteo u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede telo je pretrpelo jer nije vezao sigurnosni pojas. Darka su lekari uveli u veštačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, hematom na glavi a tokom jčerašnjeg dana poslat je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća. Darko je priključen na mašine koje dišu umesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što pre sam izborio sa ovim teškim povredama jer se trenutno ne mogu preduzimati nikakve velike intervencije.

alo.rs

Add Comment