CEO REGION BRUJI O OVOME! Vučić se USRED obraćanja OKRENUO prema jednom TUTINCU i onim što mu je REKAO ga OSTAVIO U ŠOKU!

Vučić ga je upitao kako se zove i ponudio mu da se vrati u Srbiju! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, tokom obraćanja u fabrici u Kraljevu koju grade investitori iz Turske, ponudio posao Nesibu Pepiću, Tutincu, prevodiocu za turski jeziku, koji, kako je rekao, perfektno govori i srpski.

Na početku obraćanja Vučić ga je upitao kako se zove i ponudio mu da se vrati u Srbiju.

– Evo, ja ti nudim da se vratiš da radiš kod nas. Perfektno si prevodio, samo malu grešku si napravio u komplikovanom prevodu. Ja ti čestitam. Ako budeš imao problema u Turskoj s poslom dođi kod nas. Kod mene možeš uvek da dođeš – rekao je Vučić kroz osmeh.

Naglasio je da stvarno to misli, jer je Srbiji potrebno što više ljudi koji govore turski.

– I zato možemo da iskoristimo našu braću iz Tutina, Sjenice i Novog Pazara koji su ranije otišli, a koji su ovako perfektno naučili turski, a perfektno govore i srpski – rekao je Vučić.

Posle ove izjave predsednika Vučića na društvenim mrežama se digla tolika hala buka da to nije više normalno! Mnogi ga kritikuju i izgovaraju salve uvreda , i nalaze hiljade razloga da je ovo kao greška! Da li je toliko strašno ovo kako se poneo!

(Espreso.rs)

Add Comment