loading...

DODIK JE JUČE POSTAO DEDA! Ali malo ko zna da je njegov SIN bio ZALJUBLJEN u MUSLIMANKU! A Dodik je tada OVO URADIO!

I jedna i druga porodica su se oštro suprotstavile njihovoj vez. Sin predsednika Republike Srpske, Igor Dodik pre dve godine oženio je svoju devojku Ivanu Pekušić iz Beograda.

Svadba je upriličena na imanju Milorada Dodika u Bakincima kod Laktaša. Slavlje u belom šatoru, koje je okupilo oko 450 zvanica, počelo je u 18 sati i trajalo je do zore.

Dodik nije štedeo novac za svadbu, a za slavlje su bili obezbeđeni vrhunski muzičari, ukusni specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, poznata hercegovačka vina, a prvi čovek Srpske je na svadbu potrošio oko 200.000 KM.

Milorad Dodik, najmoćniji čovek u Republici Srpskoj rekao je tada kako je sada zapravo najsretniji čovek na svetu. Međutim, pravi izbor mladog Igora je bila druga devojka.Mladi Dodik je bio zaljubljen u Arijanu Demirović iz Bihaća, kćerku nekadašnjeg fudbalera bihaćkog Jedinstva Irfana Demirovića. Problem je bio taj što je ona Bošnjakinja.

Zajedno su studirali na prestižnom milanskom Univerzitetu Bocconi, tu su se upoznali i zaljubili.Međutim, i jedna i druga porodica su se oštro suprotstavile njihovoj vezi.Dodikova porodica je medijske navode o mogućoj ženidbi odbacila izjavivši kako je Igor isuviše mlad za takvo nešto.

Sa druge strane, Arijanin otac je odbacio glasine o vezi njegove kćerke s Igorom, govoreći kako ne postoji ništa između njih. Na pitanje medija šta misli o njihovoj vezi, Irfan je odgovorio kako nije ugodno slušati te glasine.

Podsetimo, lider SNSD-a Milorad Dodik podelio je radost povodom rođenja unuka sa službenicima na graničnom prelazu u Gradišci.

Dodikov sin Igor i snaja Ivana dobili su sina, a predsednik Srpske je šesti put postao deda.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video – snimku:

(Espreso.rs/Novi.ba)

Loading...

Add Comment