SVI SU JURILI PILIĆE PO LIDLU a ova BAKA se setila FENOMENALNE STVARI i uštedela 1700 dinara …

Dugo najavljivani nemački diskontni lanac u osam sati otvorio je vrata potrošačima u Srbiji. Građani su rano jutros pohrlili u “Lidl” kako bi pazirili proizvode visokog kvaliteta po znatno sniženim cenama. Mnogi su bili toliko nestrpljivi da su već u pet sati bili u redovima na ulasku u radnje. Ipak, nije im to smetalo, jer su malo kasnije zadovoljni kupovinom napustili iste.

Čekanje u redu se isplatilo, svedoče potrošači koji su među prvima pazarili u marketu u ulici Vojislava Ilića u Beogradu.

Na čelu kolone od nekoliko stotina građana bio je Momčilo Sibinović koji je za “Alo!” rekao da ga radoznalost pre svega vodi i da želi da vidi kakve su cene.

– Nisam planirao ništa konkretno. Došao sam čisto informativno, a kupiću sve što mi se dopadne – objasnio je on.

Čim su vrata otvorena kupci su pohrlili ka proizvodima za koje su već znali da su na akciji. Potrošačima je bila najprimamljivija piletina koja košta 119 dinara po kilogramu, a zatim banane po ceni od 59.99.

A kako su neki građani odlučili da se obezbede za zimu, pilići su za pola sata “planuli”.

Marija Nikolić (50) je brojala do 20, a nakon toga se izgubila, pa ni sama ne zna koliko je pilića pazarila.

– Moja primanja su mala – 11.000 dinara plus nešto sa strane, a imam troje dece. Stoga gledam da kupim ono što je najjeftinije. Drago mi je da je Lidl u našem gradu. Vidim da su povoljne i ostale namirnice – mleko, jogurt, banane – ispričala je Marija, jedna od nekoliko stotina kupaca koji su jedva dočekali da se market otvori.

Lidl, Foto: Alo.rs

Dva sata je čekala da uđe u Lidl i Beograđanka Branka Tankosić (66) kako bi na akciji kupila ćevapčiće i suhomesnate proizvode koje vole njeni unuci.

– Cenama sam oduševljena. Evo vidite mleveno meso je 300 dinara, a na drugim mestima je 600. Čajna je 500 dinara, što mi se takođe sviđa. Jer to najčešće jedu moji unučići. Za svoju dušu sam kupila mašinicu za seckanje luka. Nigde nije ispod 3.000, a ovde je 1.300 dinara, što me je veoma oduševilo. Dosadilo mi je da plačem dok satima seckam. Ni drugi proizvodi nisu loši – kaže domaćica.

Alo.rs

Loading...

Add Comment