KAKAV PREOKRET! ŠOK ZA ZAPAD! Vučić IZJAVIO i ŠOKIRAO IH sve , TRAŽIĆU od Putina ….

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se za dva dana sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da će ga tom prilikom obavestiti o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. „Obavestiću Putina o svemu i tražiću njegovu podršku i savet“, rekao je Vučić na vanrednoj konferenciji za novinare.

Vučić je izjavio da će tokom sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, kroz nekoliko dana u Moskvi, razgovarati o svim važnim pitanjima za Srbiju, a da će prioritet u razgovoru biti situacija na Kosovu i Metohiji.

Dodao je i da su tokom današnjeg dana o svemu što se zbiva obavešteni i ruski ambasador, kao i ambasador SAD i drugi važni ambasadori.

Na pitanje da li će od Putina tražiti pomoć ruske vojske, kao što je to svojevremeno tražila sirijska vlada, Vučić je istakao da bi voleo da Srbija, uz poštovanje za građane Sirije, bude mirna zemlja, uspešne ekonomije, zemlja budućnosti, a ne da bude pretvorena u pakao.

„Ne bih voleo da se veliki ratni sukobi odigravaju na našoj teritoriji i zato ću dati sve od sebe da se mir sačuva“, podvukao je on.

Naveo je da nema sumnje da će obavestiti predsednika Rusije o svemu što se zbiva i tražiti njegovu podršku u svim međunarodnim forumima, ali i ukazati na licemerje sa kojim se na dnevnom nivou suočavamo i zatražiti savet od njega.

(Sputnjik)

One Response

  1. miha bukovac September 30, 2018

Add Comment