SASVIM NEOČEKIVANO! Šta se to DEŠAVA kad je VUČIĆ izašao u javnost sa OVIM PODACIMA! Svi su ŠOKIRANI!

VUČIĆ ŠOKIRAO ZAPAD I RAZBESNEO AMBASADORE: Izneću frapantne dokaze.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ima celu knjigu dokaza o mešanju zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

„Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo“, kazao je Aleksandar Vučić, i dodao da se prvo kiselo nasmejao, a da potom nije znao šta da kaže kada su neki govorili da se Srbija meša u izbore u BiH.

„Ja ću sačekati kraj izbora, mi se nećemo mešati u odluku našeg naroda u RS, ali ću posle izbora izneti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS… i još da nađu Srbe koji će Srbiju da optužuju za mešanje, onda vam je sve jasno…“, kazao je Vučić.

On je dodao da mešanje ide do tih mera da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude sa lista pojedinih stranka i prete im da ne smeju da promene stranu ili bi u protivnom „odgovarali za zločine i koje su počinili, i koje nisu počinili“.

„Ovakvu knjigu imam da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike… Šta ćete… Srbija je uvek sve znala da istrpi“, kazao je Vučić.

(Sputnjik)

Add Comment