PA OVO IMA SAMO NA BALKANU! Nisu mu PRIZNALI GARANCIJU na MERCEDESU , a ON im je ovako UZVRATIO! ZAŽALIĆE ŠTO SU GA ODBILI!

Ovih dana društvenim mrežama masovno se deli fotografija novog superluksuznog automobila na ulicama Beograda, sa natpisom “merecedes je smeće”

Iznervirani vlasnik novog “mercedesa” kupea C klase, čija je cena između 40.000 i 56.000 evra u zavisnosti od opreme i motora, očigledno nije uspeo da ostvari prava na garanciju, pa je rešio da čuvenu kompaniju “počasti” najgorom reklamom svih vremena.

 

Kako saznajemo, reč je o jednom biznismenu iz unutrašnjosti, a on je na bočnoj stranici svog novog automobila ispisao: “Mercedes je smeće. 30.000 km set kvačila. NE PODLEŽE GARANCIJI”.

Dodatne “informacije” besni vlasnik ispisao je i na haubi svoje nove “moćne mašine”. Uz istu poruku, “mercedes je smeće”. on je dopisao: “13.000 km zamenjen alnaser, set kvačila na 30.000 km, NE PODLEŽE GARANCIJI”.

Ako već nisu odgovorili na njegove molbe, nema sumnje da će ljudi iz “mercedesa” sada svakako obratiti pažnju na ovaj “prigovor”. Do tada, Srbijom krstari najneobičniji “mercedes” na svetu.

informer.rs

Add Comment