SEĆATE LI SE STEFANE NAFURNE MALE! Evo kako DANAS izgleda , kada VIDITE pašćete sa STOLICE!

Na samom početku ere Fejsbuka u Srbiji, Stefana je bila jedan od najpoznatijih likova na ovoj društvenoj mreži. Ako je se nekim slučajem ne sećate, kad vidite njene slike, odmah će vam biti jasno zašto je bila hit među tinejdžerima.

Popularizovanje Fejsbuka u Srbiji 2007. godine donelo nam je prve primerke srpskih internet starleta u vidu Stefane Vujinović, poznatije kao Nafurana mala. Pućenje usana, selfiji u kupatilu i besomučno poziranje s akcentom na tek napupele tinejdžerske “obline” u vrištećoj pink odeći, od Stefane je napravilo pravu internet senzaciju.

Vrhunac slave je tadašnja 15-godišnjakinja dostigla kada ju je u videima prozivao Gastoz, prva i najveća Jutjub zvezda tog perioda.Zbog svog veštačkog izgleda Stefana se u ranim tinejdžerskim godinama susrela s velikim brojem hejtera i žustrih kritika.Nakon instant slave koju je brzo dobila i čak jedne snimljene pesme s drugaricom Emom Lapin (inače rijaliti zvezdom koju neki pamte po učešću u “Parovima”), Stefana se potpuno povukla s društvenih mreža.

?

A post shared by Stefana Vujinovic (@stefanavujinovic) on

Nekad “nafurana mala”, prestala je da “fura” plavu kosu, ofarbala se u smeđu, ali od atraktivnih slika nije odustala.

Zar da budes vecno nesrecna ?

A post shared by Stefana Vujinovic (@stefanavujinovic) on

Preselila se u Švajcarsku, a sudeći po njenom Instagramu, često putuje po egzotičnim lokacijama odakle kači nafurane fotke, u svom prepoznatljivom fazonu.

Šefica ???

A post shared by Stefana Vujinovic (@stefanavujinovic) on

Ko zna, možda i ona u budućnosti krene stopama svoje drugarice Eme i uđe u neki rijaliti. Nikad se ne zna…

I.K.

Loading...

Add Comment