ISPLIVALE SLIKE PREDSENICE HRVATSKE OD RANIJE! Ono ŠTO se vidi na njima ŠOKIRALO JE CEO SVET!

Zvuči vam neverovatno, ali političar sa Balkana, tačnije političarka, postala je svetao primer borbe protiv korupcije. Vest je naravno lažna, a evo o čemu se radi.

Indija je u ovim trenucima fascinirana starim slikama predsednice Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, koja je još 2015. godine imala akciju samostalnog krečenja stana. Akciju je ovekovečila slikama, a internet je, kako to već samo ume, nekako iskopao te slike, nakitio priču i nastala je jedna viralna pričica, za nesrećni narod Indije gladan nekorumpiranih političara.

Important message for Every Indian…

Posted by Satyamev Jayate India on Thursday, August 23, 2018

– Predsednica Hrvatske kreči svoj stan jer ne može da priušti da plati radnike. Mogla bi da priušti radnike da je krala novac od naroda.S druge strane, naši lideri nose odela vredna milion rupija, satove vredne još milion i i dalje misle da su pošteni.Kapa dole predsednici Hrvatske – glasi tekst koji je očarao nesrećan narod Indije.

Left: Kolinda Grabar-Kitarović, President of Croatia painting her own house.Right: Narendra Damodardas Modi, Prime Minister of India giving finishing touches to his own wax statue.

Posted by Suraj Yadav on Tuesday, August 28, 2018

Slika se munjevito širi Indijom, a ljudi su potpuno očarani predsednicom Hrvatske.

Podsetimo, Kolinda već ima iskustvo kako je to biti viralni hit. U Nigeriji se onjoj pričalo naširoko nakon što su novinari izmislili vest da autobusom lično vozi fudbalere na meč.

A u centar pažnje dospela je nakon što je na Svetskom prvenstvu u fudbalu neprestano ljubila i grlila svoje igrače, zaista, a sada joj izgleda opet preti svetska slava.

zena.rs

Add Comment