Sin Dragan je TRČAO za njom , a OVAKO danas izgleda ZORICA , najlepši SVETSKI modeli joj nisu ni do KOLENA!

Jedan od najupečatljivijih parova iz serije “Selo gori, a baba se češlja” koja se prikazivala pre nekoliko godina, bili su Zorica i sin Dragan. Lepu brinetu za kojom je simpatični i nestašni Milašinov sin bio lud, igrala je Olja Lević, koja danas još lepše.

Olja (28) koja je iz Kruševca gde je završila Gimnaziju društveno – jezičkog smera i gde je kao članica kruševačkog kulturnog centra nastupala u predstavama lokalnog pozorišta, već u seriji se izdvojila izraženom lepotom.

Posted by Olja Levic on Tuesday, August 22, 2017

Mlada glumica danas izgleda kao svetski model. Spremna je sada za novu ulogu zavodnice, neke fatalne žene, pred kojom će muškarci biti nemoćni, slažete li se?

Olja je ulogu u seriji Radoša Bajića dobila nakon što ju je prvak kulturnog centra ove ustanove Milija Vukovića savetovao da ode na kasting. Njegova procena bila je dobra, pa je glumica brzo postaal deo glumačke postavke serije.

Upisala je zatim studije glume na Akademiji umetnosti u klasi profesora Nebojše Dugalića u Beogradu, igrala u filmu “Nova Godina u Petlovcu” i u seriji “Šifra Despot”.

Dopadali se vama kako Olja danas izgleda?

Zena.blic.rs

Loading...

Add Comment