OVAJ MOMAK SE OBRIJAO POSLE 8 GODINA, PA IZAŠAO PRED DEVOJKU: Ne liči NA SEBE, pogledajte GA (VIDEO)

Nošenje brade ponovo je postao trend među pripadnicima jačeg pola. Po mišljenju mnogih dama takav izgled ih čini muževnijima, pa se zato dosta njih i opredeljuje da isprobaju kako će im stajati takva promena. S druge strane, mnogi godinama neguju brade i drugačije ih je bukvalno nemoguće zamisliti. Ona je u takvim slučajevima ne samo deo imidža, već i sastavni deo ličnosti, a i često i simbol.

Andro Diaz je mladić koji je jednog dana naprasno odlučio da promeni imidž i obrije bradu koju je nosio čak 8 godina. Taj crni, markantan muškarac je sa njom izgledao veoma atraktivno i muževno, međutim, jednog dana je odlučio da napravi promenu. Stao je ispred ogledala i krenuo oprezno s brijanjem mašinicom. Izraz lica mu je bio takav da se moglo zaključiti da je i sam skeptičan kako će izgledati bez nje.

Promena je bila zaista neverovatna.

@andro_diaz Never doing this again lmao #beard #shaving #shave #mensgrooming #girlfriendreaction ♬ Lacrimosa – Vienna Mozart Orchestra

Kada je obrijao bradu, naneo je losion za negu i odlučio da se napokon pojavi pred devojkom, čija ga je reakcija najviše interesovala. Čim je kročio u sobu, ona je zanemela. Iskolačila je oči i gledala u njega zabezeknuto. Dečko ju je zatekao u trenutku dok je nameravala da nešto prezalogaji, pa se činilo kao da joj je zalogaj bukvao zapeo u grlu.

  • O, moj Bože! Ti si potpuno druga osoba – ponavljala je ona u neverici.

Zatim se čuo i on.

  • Osećam se kao, žena… osećam se kao vanzemaljac, ogoljeno – priznao je momak, dok ga je devojka neprestano gleda.

Zatim ga je pomazila po licu, smejući se.

Snimak je na TikTok mreži sakupio 3 miliona sviđanja, a korisnici mreže su bili zapanjeni transformacijom mladića.

  • Čoveče, to je tvoja devojka?, Čovek izgleda savršeno i sa i bez brade, Ona gleda ko si ti, Način na koji se ona smeje.., Ovako izgleda mnogo bolje, ističe tvoje crte lica – komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su momku poručili da svejedno izgleda atraktivno i da ne treba da se opterećuje promenom, dok su drugi komentarisali smeh devojke rekavši da je izuzetno simpatična i da se vidi da ga voli. Pojedinci su se osvrnuli na njen izgled rekavši da je on mnogo lepši, na šta je i sam Andro morao da reaguje naglasivši da će blokirati sve one koji budu ismevali njegovu devojku.

Inače, njega na popularnoj društvenoj mreži prati više od pola miliona ljudi, a on kreira sadržaje vezane za modu i fitnes. Bavi se vežbanjem, što se može videti u mnogim njegovim objava.

(Espreso.rs/Srećnarepublika)

Add Comment