ŠTA JE BRE OVO? Došla na maturu u ovome, Srbi BESNI zbog JEDNOG detalja, da li je moguće da je to obukla (VIDEO)

I dok se većina maturantkinja, posebno srednjoškolke, trude da svojim skupim i originalnim stajlinzima privuku pažnju ljudi, jedna devojka svojom kreacijom otišla je korak dalje: podelila je čitav Balkan kada je na defile maturanta došla u narodnoj nošnji, podvezicama i zastavi Republike Srpske.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i video snimci maturantkinje iz Banja Luke, koja je kao stajling za maturu izabrala narodnu nošnju uz malo inovacije.

Ona sama je sve dokumentovala i objavila kako nosi belu haljinu, prsluk i dodatke nalik nošnji, glomazne sandale na štiklu, podvezicu a na sve to je dodala i zastavu Republike Srpske.

Ovakvo izdanje nije prošlo neopaženo, pa su se i TikTok i Tviter usijali od komentara.

@nezovem #prom2023 #matura2023 ♬ original sound – nezovem

Od “bravo kraljice” do “kakav blam”

“Objasnila šta znači biti drugačija”, “Devojko Boginjo bravo!”, “Preplavila si mi TikTok, ali ne ljutim se”, “Bravo kraljice”, “Kad ideš na Prvi srpski ustanak u 17h, ali je Viktoria Sikret šou u 19h”, glasili su neki komentari podrške na video snimcima profila “Nezovem” koji je u vlasništvu same maturantkinje.

Ipak bilo je i onih koji nisu bili oduševljeni njenim odabirom.

“Kakva blamčina, Bože me sačuvaj”, “Skrnaviš narodnu nošnju i tradicju”, “Neprikladno”, glasili su komentari onih kojima se stajling ipak nije svideo.

Espreso.rs

Add Comment