TELEVIZIJA PINK NE VRAĆA ZADRUGU U PROGRAM! Doneta je HITNA ODLUKA, evo šta se MENJA

Srbiju je pre pet dana zadesila neopisiva tragedija, kada je u sredu 3. maja dečak K.K. (13) ušao u svoju Osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i iz vatrenog oružja usmrtio sedam devojčica, jednog dečaka i čuvara škole Dragana Vlahovića.

Dečak je ranio još šestoro svojih školskih drugova i drugarica, kao i nastavnicu istorije.

Samo dan nakon masakra kakav se nije desio na ovim prostorima, U.B. (21) je u selu Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, takođe iz vatrenog oružja usmrtio osmoro ljudi, i nekoliko teško ranio.

Usled ove dve nezamislive tragedije, Vlada Republike Srbije donela je odluku da u čitavoj zemlji bude proglašena trodnevna žalost.

Zbog ovakve odluke, kao i iz poštovanja prema nevinim žrtvama, porodicama i prijateljima nastradalih, televizija Pink danas je donela odluku da još uvek na ekranima ne emituje svoj redovni program, između ostalog i rijaliti “Zadrugu”.

Iz najdubljeg saosećanja i poštovanja prema žrtvama dve nezamislive tragedije u našoj zemlji, i prema svima koji su svoje najbliže izgubili, televizija Pink će i u narednim danima emitovati izmenjen program. Ovim putem želimo da još jednom izjavimo najiskrenije saučešće porodicama i prijateljima onih koji su nepravedno izgubili svoje živote – saopštili su sa televizije.

Add Comment