PREMINUO OMILJENI TAKMIČAR EMISIJE NIKAD NIJE KASNO: Izgubio NAJVEĆU BITKU, velika TUGA

Nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Đura Đalinac izgubio je najveću životnu bitku i preminuo nakon teške bolesti.

Njemu je pre par meseci dijagnostifikovan kancer trbušne maramice, a nakon nekoliko hemioterapija i lečanja zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo. Iako su njegovi sugrađani, porodica i prijatelji udržili snage i uputili apel za pomoć kako bi prikupili sredstva za njegovo lečenje u Turskoj, Đura nije izdržao i napustio je ovaj svet.

Brojne kolege i prijatlji teška srca opraštaju se Đure putem društvenih mreža gde izražavaju saučešće i tugu povodom njegove smrti.

– Napustio nas je naš prijatelj, drug, brat po mikrofonu. Otišao je na neko bolje mesto. Nemam reči da izrazim svoju tugu i bol. Bilji, deci, porodici iskreno saučešće– napisao je nekadašnju učesnik šoua Amel Kardašević Aki uz njihovu zajedničku sliku.

– Toliko tuge ovih dana, toliko gubitaka. Ode i naš Đura, a borio se iz sve snage. Neka počiva u miru i saučešće porodici. bio je to veliki borac, otac, suprug i humanista– istakla je Katarina Ilić.

– Otišao je posle teške bolesti i naš brat Đura Đalinac, toliko si voleo muziku i u patnji svojoj trudio da pevanjem i osmehom pobediš zlo, ali nažalost srce više nije moglo, neka ti je lak san– poručio je prijatelj Borislav.

Podsećamo, Đura se proslavio u šou veterana u kome je osvojio publiku i žiri svojim glasom, energijom i borbom koju je pokazao na velikoj sceni. Četvoro dece i supruga bili su njegova najveća snaga, a izazovi pred kojima se nalazila šestočna porodica sa kojom je živeo kao podstanar u Sremskoj Mitrovici nikada mu nisu delovali nerešivo.

Čak i kada je saznao da boluje od karcinoma, nije izgubio volju za životom do poslednjeg trenutka.

– Lekari kažu da se rak trbušne maramice teško dijagnostifikuje, da je to još uvek neistraženo do kraja, ali uz pomoć terapije sad ide na bolje. Uporan sam, slušam lekare i za sad sve dobro podnosim.Ranije nisam mogao da se pomerim, niti da spavam od bolova, sad već toga nema, hvala bogu. Borim se i boriću se dokle god budem mogao, imam zbog koga i zbog čega da istrajem u toj borbi– rekao je nedavno za Grand Online.

Add Comment