PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTAVA VAŽNU ODLUKU, PRED ZEMLJOM TRI OPCIJE: Mogući i OPŠTI IZBORI?

Sednica proširenog sastava Izvršnog odbora SNS održana je danas, a na njoj je učestvovao i predsednik Aleksandar Vučić, potvrđeno je Kuriru u toj partiji.

Vučić je na sednici, prema saznanjima medija, govorio o poslednjim tragičnim događajima i pripremama za Skupštinu SNS 27. maja.

Predsednik Vučić je svojim saradnicima rekao da će biti iznenađujućih odluka u danima pred nama. Jedna od opcija koju bi mogao da saopšti u ponedeljak uveče u emisiji na TV Hepi moglo bi da bude i raspisivanje opštih izbora.

  • Nikada nisam, kao što znate, pristajao na ucene i laži političkog ološa u Srbiji koji nema nikakvu ideju, plan i program, ali sam sit naših ljudi koji u svakoj kriznoj situaciji pronađu dovoljan razlog da se dodvoravaju drugoj strani, onima najgorima u Srbiji – rekao je Vučić, preneli su mediji.

On je, kako se navodi, konkretno govorio o direktorima javnih preduzeća čije žene imaju više krokodilskih tašni nego što je aligatora u Everglejdsu, ali su im uvek sistem i država nešto krivi.

Prema saznanjima medija, postoje tri varijante Vučićeve odluke – prihvatanje ostavke celog kabineta Ane Brnabić, zajednička ostavka i Vlade i predsednika i izlazak na opšte izbore, u kojima Vučić ne bi mogao da se kandiduje za predsednika ili ostavka samo predsednika. Koja god odluka bude doneta, ona treba da bude potvrđena na Skupštini SNS 27. maja.

Vučić je na kraju svog govora članovima IO SNS poručio:

Dok sam živ, boriću se sa svima vama protiv najgoreg ološa koji svoju jedinu političku šansu vidi u tragediji Srbije. Moraćete uvek da se borite protiv ovih hijena za spas i budućnost naše zemlje.

Add Comment