“DRUG JE KRENUO DA MI PUCA U GLAVU ALI SAM SE SPASIO”: Njih 50 se ovde sakrilo od pomahnitalog DEČAKA SA PIŠTOLJEM!

Vlasnik firme u Mileševskoj ulici koji je pomogao deci posle strašnog masakra koji je napravio u sredu njihov drug (13) u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Kako nam je ispričao jedan od dečaka je pobeogao kroz prozor i ušao kod njih u prostorije, a posle njega i “stampedo”.

  • On je bio preplašen, plakao je i rekao da je drug krenuo da mu puca u glavu, ali je bio najbliži prozoru i uspeo da pobegne. Mi smo ih sve pustili da uđu kod nas u firmu, tu je bila u koleginica koja je pedagog koja je bila sve vreme sa njima, da ih sve smiri. Bilo im je užasno – rekao je za Kurir Goran, vlasnik firme u koju su deca pobegla od krvavog pira.

Prema njegovim rečima dečak koji je pobegao svašta je ispričao, a za njim je došlo 50-ak dece i dve učiteljice.

  • Rekao je da su se snalazili kako je ko mogao. Da su njih dvojica iskočila kroz prozor, neki polegali ispred klupa… Ostala deca su bila od prvog do četvrtog razreda, jedna učiteljica je bila bleda kao krpa, povela je sa sobom dvoje dece i vraćala se posle po još, bilo je užasno- kaže nam Goran.

Kako smo već pisali, drugi dečak koji je takođe iskočio kroz prozor ispričao nam je da je bio na spisku za odstrel, ali je uspeo da pobegne.

Dečak koji je bio na spisku uspeo je da iskoči kroz prozor kada je dečak koji je ubio osmoro vršanjaka upao u učionicu.

Čekao je da čuvar zvoni za početak časa, ubio je prvo njega, pa je ušao na čas, upucao nastavnicu i učenike iz prve klupe, video sam kako tela padaju i drug i ja smo odmah iskočili kroz prozor. On je pobegao u jednu firmu, ja sam samo trčao. Svi sa spiska su mi bili drugovi, od nas ga niko nikada nije izbegavao. Jedan od drugara sa spiska bio je u subotu sa njim na rodjendanu i nije primetio ništa čudno. Trenirao je i košarku pored svih aktivnosti. Juče kad smo uveče prišli školi pozlilo mi je. Svi do jednog sa spiska i oni koje je ubio bili su mu jako bliski – ispričao je za Kurir.

Add Comment