OVU GLUMICU STE GLEDALI U “MI NISMO ANĐELI” A ONDA JE NESTALA SA LICA ZEMLJE: Njene G0LE SLIKE danas kruže SRBIJOM

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Glumica Marija Jakšić je završila glumu u klasi Radeta Markovića, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznim stepenicama. Gledali ste je u filmovima kao što su “Mala noćna muzika”, “Kordon”, “Mi nismo anđeli 2”, ali i serija “Mješoviti brak” koja joj je donela popularnost.

Kada je bila na vrhuncu slave Marija je odlučila da se skine skroz g0la i slika za srpsko izdanje magazina “Ple boj”, a onda je napustila Srbiju.

Ipak, u jeku slave ona se odlučila da glumački poziv nije za nju i odlučila da se odseli jer, kako je navela, nije bila srećna.

Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, – rekla je Marija pre nekoliko godina za “Blic”.

Već dugi niz godina Marija živi u Indiji, gde se i udala, te odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi – jogi.

Marija je na BK univerzitetu završila glumu u klasi Radeta Markovića. 2007. godine prestaje sa glumom i kreće da se bavi humanitarnim radom, a pomagala je i deci bez roditeljskog staranja i sa posebnim talentima.

Add Comment