SKINULA SE NAJVATRENIJA SRPSKA VODITELJKA! Pokazala zašto je NAJJAČA MAČKA: A tek da čujete ŠTA SVE RADI

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nina Seničar u kasnim tridesetim važi za jednu od najatraktivnijig žena na domaćoj javnoj sceni. Godinama unazad uspeva da održi vitku liniju, a otkrila je koja je tajna njenog izgleda.

Voditeljka priznaje da joj posle tridesete teže da održi svoju liniju, ali njena tajna su zdravi redovni obroci.

Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim pravu hranu – ribu, jaja, povrće, voće… Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi – priznala je svojevremeno Nina.

Nina odavno ne živi u rodnom Novom Sadu, te je stakla da joj nedostaje mamina kuhinja, a danas kuvanje prepušta suprugu Džeju Elisu.Nedostaju mi mamina supa i Dunav. U rodni Novi Sad dolazim tri, četiri puta godišnje, pa nije previše strašno kada me uhvati nostalgija – rekla je nekadašnja manekenka i dodala:

On (suprug) bolje kuva, pa neću da se mešam! Celog života se trudim da jedem zdravo. Nisam ljubitelj hleba i testenine, volim meso i ribu, a sladoled mi je slaba tačka – dodala je ona.

Osim dobre ishrane, Nina svoj izgled održava i treninzima koji su joj postali rutina.

Svakog dana, bez obzira na to gde se nalazim. Treniram čak i kad sam na odmoru. Jednostavno, to je moj način života, nešto što mi daje elan i energiju – izjavila je Nina za “Hello”.

Nina Seničar se u julu prošle godine u Italiji udala za svog dugogdišnjeg partnera, deset meseci nakon što su dobili ćerku.

Add Comment