ISPLIVAO EKSPLICITAN SNIMAK MEDICINSKE SESTRE: Ljudi gledali šta radi PRED OGLEDALOM (VIDEO)

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Medicinska sestra Ejli Rae (38)napustila je posao medicinske sestre nakon što su kolege slučajno naletele na njene provokativne fotografije na portalu OnliFans.

Kada se već pročulo u bolnici u kojoj je radila da u slobodno vreme “tezgari” i na sajtu za odrasle, Ejsli je odlučila da napusti prvobitan posao i u potpunosti se posveti modelingu.

– Obavestili su mog nadređenog o tome i pozvali su me u kancelariji kako bismo porazgovarali jer ono što radim bilo je u suprotnosti sa politikom bolnice o društvenim mrežama. Postalo mi je neprijatno i od tada su počeli da me gledaju kroz performanse na Onlo Fans-u, a ne kao moje znanje u svojstvu medicinske sestre – navela je Ejli, koja je inače i majka trogodišnjeg deteta, prenosi Daily star.

U početku joj je, kaže, bilo neprijatno kada su svi saznali za njen drugi posao, a nakon nekog vremena dala je otkaz u bolnici i u potpunosti se posvetila svojim provokativnim fotografijama na Only Fans-u.

Uprkos početnim strepnjama i riziku, Ejlino novo zanimanje imalo je mnogo više prednosti nego mana.

Sada zarađuje oko 75.000 dolara mesečno i srećna je zbog posla koji se bavi, a naročito je raduje činjenica da su “iscrpljujuće” smene od 14 sati u bolnici sada samo prošlost.

Iako vlada stereotip da su devojke i žene koje su zastupljene na ovom portalu za odrasle izuzetno lakog morala, ona je dokaz da nije tako.

Sa sadašnjim suprugom zabavljala se od svoje 17. godine, a imaju i trogodišnje dete i brak im, kaže, funkcioniše besprekorno.

Add Comment