PRELEPE VESTI U DOMU DRAGANE KOSJERINE: Voditeljka VAN SEBE od sreće, čestitke pljušte FOTO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Dragana Kosjerina često je na listama najpoželjnijih i najlepših dama sa javne scene, a pored neosporne lepote voditeljka je srca publike osvojila i drugim aspektima ličnosti kojima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a prilikom prelaska na RTS osvojila je srca publike svojim pristupačnim stavom i neposrednošću, te ne čudi što svaki njen postupak izaziva izuzetnu pažnju, a svaka fotografija ili objava Dragane Kosjerine koje ona deli na društvenim mrežama izazove lepe reakcije njenih pratilaca.

Upravo ovakve emocije ona je i sada probudila kod mnogih, međutim akcenat nije bio na njenoj ljubavnoj romansi u kojoj uživa sa stomatologom Bojanom, niti je fokus na njenom savršenom prirodnom izgledu – objava Dragane Kosjerine ovog puta posvećena je veoma bitnoj osobi u njenom životu što je ona prepuna emocija podelila sa fanovima na Instagramu.

Reč je o voditeljkinom ocu koji je danas proslavio rođendan i kojem je ona ovim putem poželela najlepše želje uz jednu staru fotografiju iz mladosti, srcem i komentarom : “Moj debeli danas proslavio”.

Objava Dragane Kosjerine posebno je dirnula one koji su upućeni da njeno detinjstvo nimalo nije bilo jednostavno, da je zbog rata izbegla iz rodnog Sarajeva i u Beogradu započela potpuno novi život koji su u tom periodu obeležili veoma traumatični događaji.

Prvo izbeglištvo. Drugo – oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati nov život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka – ispričala je ranije za “Svet” Dragana koja je i te kako vezana za svoje najbliže.

Add Comment