POJAVILE SE TVRDNJE VEZANE ZA ODNOS SRĐANA I JELENE ĐOKOVIĆ: Da li je ovo REALNO?

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Titula koju je Novak Đoković krajem januara osvojio u Australiji izazvala je mnogo radosti među njegovim navijačima, a sada je konačno došlo i vreme da se ona proslavi kako dolikuje među njegovim sunarodnicima pa je sinoć upriličeno slavlje ispred njegovog restorana na Novom Beogradu gde je ispaljen i spektakularni vatromet.

Bila je to ujedno i prilika da cela njegova porodica bude na okupu, što znači da su zajedno na proslavi bili Jelena i Srđan Đoković, supruga i otac najboljeg tenisera, što ne bi bilo ništa čudno da nije poznato kako su u poslednje vreme otvoreno iskazivali međusobna neslaganja.

Naime, Jelena i Srđan Đoković u prethodnih godinu dana iskazivali su različite stavove u više navrata, kako onda kada se trebalo javno izboriti sa krizom koja je zatekla Novaka u australijskom pritvoru gde je njegova supruga želela da ostane izvan otvorene porodične kampanje, tako i onda kada je Srđan u izjavama govorio o budućim porodičnim koracima Jelene i njegovog sina s kojima ona očigledno nije saglasna.

Novakov otac je, naime, ne tako davno dao izjavu u kojoj otkriva da će teniser i njegova supruga po okončanju Noletove karijere doći da žive u Srbiji zbog čega se ona požalila Novaku a čak se i on složio s Jelenom da to nije bilo primereno jer ni sam par još uvek ne zna gde će živeti jednog dana.

Od tada Jelena i Srđan Đoković nisu mogli biti viđeni zajedno u javnosti, sve do sinoć kada su zajedno slavili u Beogradu Noletov uspeh u Australiji.

Oni koji ih poznaju kažu da je ovo bilo jer bi svaki drugačiji scenario i te kako podstakao glasine o njihovom ionako već narušenom odnosu.

Add Comment