JOCO, JESI LI OVO TI? Pevač više NE liči NA SEBE , postao je ozbiljna ŽIVOTINJA: Žene neće biti mirne

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Bivši učesnik “Zvezda Granda”, Joca Stefanović, za medije je govorio da nije bio u mogućnosti da nastupa zbog pandemije korona virusa, kao i većina njegovih kolega, pa je pevač zbog toga odlučio da ne sedi kod kuće skrštenih ruku, već je našao novi posao.

Kako su mediji pisali,Stefanović je našao posao tonca u “Grand produkciji”, a kako mu se cela porodica bavi muzikom, ni ovo mu nije bilo strano, pisao je “Kurir”.

Međutim, kako je pandemija prošla, pevač je nastavio jakim tempom pevačke vode, a mnoge je iznenadila i njegova fizička šok tranformacija.

Jovana smo uvek mogli da vidimo u odelima i na njegovom su uglavnom fotografije sa nastupa, a sad je popularni miljenik žena obradovao lepši pol.

Naime, Joca je objavio fotografiju gde se vidi rezultat njegovog napornog treninga, te je pevač objavio fotografiju gde je bez majice, te mu se vidi svaki mišić:

Pevač je i drastično smršao, a fanovi nisu odoleli, već su krenuli da ga obasipaju komplimentima: “Bravo, mačko”, “Opa, Joco”, “Prava životinja”, samo su neki od komentara uz mnoštvo srca i aplauza.

Add Comment